Monipuoliset ratkaisut logistiikan muuttuviin tarpeisiin. 

Tuotteemme ovat korkealaatuisia, jotka tulevat sertifioitujen valmistajien kautta suoraan yrityksesi muuttuviin tarpeisiin. Annamme kaikille tuotteillemme laatutakuun. Kannamme vastuun tuotteiden toimivuudesta logistiikassasi, joten asiakkaamme voivat huoletta keskittyä omaan liiketoimintaansa. 

Kilpailuvalttimme on korkea laatu, nopea huoltopalvelu sekä kahden vuoden takuu kaikille tuotteillemme.  Huoltopalvelumme on käytettävissä kellon ympäri. 

Kaikilla tuotteillamme on kahden vuoden takuu.
— Esa Luhta, Toimitusjohtaja, Hpj
TUKKURULLAKKO.jpg

tukkurullakko

Taittuva tukkurullakko on teollisuuden ja tukkuliikkeiden eniten käytetty rullakkomalli.

Suurimmat tukkuliikkeet ovat valinneet tämän mallin osaksi logistiikan kokonaisuutta helppokäyttöisyyden, kokoonmenevyyden sekä toimivuuden ansiosta.  Kuljetuskustannukset paluulogistiikassa on saatu minimoitua juuri tämän mallin avulla. Tämä rullakkomalli soveltuu parhaiten tuotteiden kuljettamiseen ja keräilyyn myös automaatiovarastoissa.

Lue lisää tuotteesta.

 
tuotantomolla.JPG

Tuotantomolla (Buggy)

Logistiikan UUSIN INNOVAATIO - tuotannon raaka-aineiden käsittelyssä - MOLLA (Buggy). Se on valmistettu kokonaan antibakteerisesta materiaalista ja siitä on saatavissa myös älyversio. Molla on viimeisempien testien perusteella ylivertainen kilpailijoihin verrattuna. Parhaiten molla soveltuu liha-, kala-, siipikarja-, marja-, hedelmä ym. elintarviketeollisuuteen, tuotantoon ja/tai varastointiin. Lue lisää 

 
lämpöeristetty rullakkokaapi.jpg

olivo Thermorullakko 

Luotettavat ja helppokäyttöiset lämpöeristetyt ROLL-kaapit ovat paras ratkaisu lämpötilaherkkien tuotteiden kuljettamiseen. Kaappien mitat ovat standardien mukaiset ja täysmuovinen rakenne täyttää teollisuuden vaatimukset ja ylittää ATP-määräykset.

  • Kustannustehokkain

  • Ei vaadi erillistä kylmäkuljetuskalustoa

  • Helppokäyttöinen

  • Vaivattomasti vaihdettavat varaosat

 
lämpöeristetty suojahuppu.jpg

suojahuput ja lämpöhuput

Suojahuput rullakoilla, lavoille ja laatikoille ainoana varastotuotetoimittajana Suomessa. Lämpöeristeillä tai ilman. Lue lisää